Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Profiteri, tko je odgovoran za turistički i sportski debakl u Zadru?

Naravno da su svi htjeli sve najbolje, ali umjesto promocije tenisa, turizma, Zadra i Dalmacije u “novom normalnom” u 110 zemalja svijeta, na žalost, dobili smo svjetsku promociju hrvatske nonšalancije spram pravila.

Komentari 1

DU
Deleted user
13:13 23.06.2020.

Teško razumjeti ovako teške riječi. Nažalost dobre namjere, često nemaju dobar uspijeh. Žao mi je da se dogdilo to što nitko nije htio. Da je sve prošlo u najboljem redu sad bi ova kolumna izgledala sasvim drugačija. Ako ima onih koji se raduju ili sole pamet drugima samo znači da im je potrebna med. pomoć. Pogledajmo što bih mogli naučiti kako bi spriječili slične pojave, jer otvaranjem, mobilonošću ovakve drame mogu postati stalna pojava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.