Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Profil šefa CO-a: Šest godina skandala i naramak nagrada

Hrvoje Vojković
Boris Ščitar
22.01.2010.
u 19:32

Najveći skandal u karijeri Hrvoja Vojkovića bila je optužba da fizički zlostavlja suprugu, od koje se u konačnici i rastao.

Hrvoje Vojković šest je godina na čelu Croatia osiguranja. Iako vodi izuzetno uspješnu državnu kompaniju, afere ga nisu zaobišle. U svom je mandatu prijetio medijima da će, ako objave nešto loše o njemu, Croatia osiguranje povući sve oglase iz tog medija.

Osim toga, njegov ured u samom središtu zagreba navodno je luksuzno opremljen i to prema budističkim zakonima uređenja interijera te sukladno feng shuiju pa je u uredu mjesto našao i golemi akvarij s ribicama i niz egzotičnih sitnica. Karijeru mu je obilježila i priča da je fizički zlostavljao suprugu. Čak se govorilo da ona ima dokumentaciju, odnosno slike koje dokazuju fizičko zlostavljanje, ali slike su nedugo zatim – nestale.

Unatoč svemu tome, zaposlenici CO-a naviše mu zamjeraju česta izbivanja s posla i boravke u Indiji i Tibetu “gdje traži smisao života”. Svi njegovi suradnici u tvrtki birani su, kažu upućeni, po prijateljskoj liniji. I upravo zbog toga može si priuštiti izbivanja s radnog mjesta jer su oni uvijek spremni uskočiti i “pokriti ga”. Najodaniji suradnik Hrvoja Vojkovića je Ivica Žigić, čovjek koji mu vodi odnose s javnošću, ali nadzire i gotovo sve segmente poslovanja državne osiguravateljske kuće.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
20:17 22.01.2010.

Najbolje za njega da više ne putuje u Indiju i Tibet.U Remetincu će najbolje pronaći smisao života, kao i mnogi koji unutar rešetaka već meditiraju. Kad svi takvi budu na dugogodišnjaj meditaciji, tada ćemo i mi obićni pronaći smisao života.

MA
matan91
20:17 22.01.2010.

Croatia osiguranje je poduzeće koje se krade od 1945 pa sve do danas, ali ga nikako ne mogu upropastit jer imaju love do krova i jer su im premije za osiguranja velike. Ne znam nikoga tko otamo nije otišao tako da je uzeo stan koji mu je dodijelila firma... A i ovaj šminker je samo istureni igrač pojedinih struja. On financira HSLS, Holding je financirao SDP, Coning HNS, a Podravka HDZ i HSS dok se nisu posvađali.

LU
Lujo123
22:37 22.01.2010.

Lopina je najprije opljačkala ljude s \"financijskim inžinjeringom\", a onda je s tako \"stećenim\" novcima potkupila sve i sva u HSLS-u i domogla se zlatne koke koju žestoko cucla. Lopov, lopov, lopov ...... lopov! Odavno je trebal biti u remetincu ili lepoglavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije