Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Facebooka

Profesorica za više ocjene od učenika tražila seks

Profesorica Stevie Glasspool od učenika je tražila seks
Screenshot: YouTube
28.08.2013.
u 23:44

"Ne želim se zaljubiti u tebe, ali ne želim ni prekinuti s tobom", "Trebao bi prespavati kod mene", "Tvoja izvedba će biti ocijenjena", samo su neke od njezinih poruka učenicima.

31-godišnja profesorica Stevie Glasspool uhićena je jer je od svojih učenika putem Facebooka za bolje ocjene tražila seks. Na meti profesorice bili su tinejdžeri od 15 do 17 godina.

Jedan od učenika sačuvao je njezinu neprimjerenu poruku i pokazao je drugoj profesorici nakon čega je Stevie dobila otkaz. Stevie se uspjela zaposliti u drugoj školi, no nakon nekoliko dana je uhićena, piše Daily Mail.

\"Ne želim se zaljubiti u tebe, ali ne želim ni prekinuti s tobom\", \"Trebao bi prespavati kod mene\", \"Tvoja izvedba će biti ocijenjena\", samo su neke od njezinih poruka učenicima. Također, kako su ispričali učenici, profesorica bi se naljutila ako joj ne bi odmah odgovorili na poruku.

Nakon uhićenja 31-godišnja profesorica je optužena za poticanje djeteta za nezakonito seksualno ponašanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije