Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Srbiji

Profesorica seksualno iskorištavala učenicu i podvodila je drugima

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.01.2014.
u 08:38

Četiri godine trajala je veza između učenice i profesorice. Ucjene su počelei kada je učenica našla dečka

Srpska policija privela je profesoricu likovnog Natašu Prtinac (40) iz Novog Pazara koja je četiri godine seksualno iskorištavala učenicu T.P. te ju podvodila svojim prijateljicama. Skandal je otkriven kada se T.P. koja je završila gimnaziju požalila ocu da je bivša profesorica ucjenjuje golišavim fotografijama, javlja Blic.

Otac je slučaj prijavio policiji koja je istražila djevojčine navode i došla do šokantnog otkrića. Profesorica je djevojku zavela 2009. godine kada je bila učenica drugog razreda. Njihova veza trajala je pune četiri godine, sve dok T.P. nije pronašla dečka.

- Sve je počelo kratkim poljupcem u usta u ateljeu profesorice. Sljedećih mjeseci one su išle sve dalje - navodi policija te potvrđuje kako je Prtinac pokušala spriječiti vezu između bivše učenice i mladića. No nije bila jedina. U slučaj su se umiješale i njene lezbijske prijateljice koje su također prijetile T.P. Slale su joj poruke u kojima su je ucjenjivale objavom njenih golišavih fotografija. Policija je uhitila jednu od njih. Riječ je o 34-godišnjoj lokalnoj frizerki Nerzini Čeli koja je podvodila i druge maloljetnice.

O slučaju su se očitovali i ministar prosvjete Tomislav Jovanović i ravnatelj škole Zoran Milosavljević. Ogorčeni su zbog svega što se dogodilo pa su suspendirali profesoricu likovnog sve dok se ne završi istraga.

- Osuđujem takvo ponašanje prosvjetnog radnika. Sve bih dao da sam to saznao ranije i mogao spriječiti - kazao je Milosavljević.

>>Glazbenik pedofil osuđen na 35 godina zatvora

Komentara 9

VR
vrbaZG
09:49 31.01.2014.

Pazi prezime srpskog ministra prosvjete... LOL

Avatar stravaxx
stravaxx
10:37 31.01.2014.

odmah ju zaposliti kao savjetnicu ministru jovanoviću za spolni odgoj rodnu ravnopravnost

DP
Dule Pacov
09:28 31.01.2014.

po vazecem zakonu, posle 14god. vise nije dete i moze da vodi ljubav s kim ko hoce... jedino je sporna kvalifikacija podvodjenja jer ispada da je profesorka bila madam-makro, u sta sumnjam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije