Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAK (ZA)METAK

Profesorica potjerala srednjoškolce s predstave, smetala joj tema o seksu?

Petak (za)metak
Foto: Histrioni
16.11.2018.
u 13:00

Predstava je na trenutak stala kada se diglo dvije trećine gledališta, što je uznemirilo glumce.

Profesorica Druge ekonomske škole Zagreb potjerala je grupu od oko 150 svojih učenika koji su bili na predstavi u Histrionima.

Riječ je o predstavi Petak (za)metak, cabaretu o obnovi koja se dotiče i teme seksa za koju je profesorica procijenila da je previše za petnaestogodišnje učenike, piše Antena Zagreb.

Predstava je na trenutak stala kada se diglo dvije trećine gledališta, što je uznemirilo glumce. Ana Marija Percaić, jedna od glumica, rekla je da su profesorice bile upoznate sa sadržajem predstave te da su slike i detaljan opis lako dostupni na internetu. 

Profesorima se čak i nudi da prije nego što dođu s razredom sami besplatno pogledaju predstavu i sami prosude je li ona primjerena za njihove učenike. Predstavu su pogledale već mnoge grupe učenika i do sada nije bilo nikakvih problema već dapače, primaju samo pohvale na izvedbu, dodaje Percaić, piše Antena Zagreb.

Pogledajte i video: 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Komentara 38

ZV
Zvjerko
13:42 16.11.2018.

Jedno jednostavno pitanje: Hoće li sada učiteljica vratiti novce roditeljima koji su platili predstavu?

MA
malisani
14:59 16.11.2018.

Ovi pijanci i politički aktivisti koji sebe vole nazivati "glumcima" su uznemireni. Zaboli me patka.

GO
GOSPON
13:25 16.11.2018.

Čega se pametan stidi... Kazališta bi trebala biti hramovi kulture. Ovakve predstave i razni frljići nisu ništa drugo nego dokaz da nam je kultura otišla u nepovrat... Veći je kulturni domet nekih striptiz točaka nego većine hrvatskih filmova i predstava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije