Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNATELJICA POTVRDILA

Profesor u Sloveniji na maturalnoj uhvaćen s kokainom u zahodu, prouzrokovao i druge probleme

kokain
Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija
22.04.2023.
u 17:37

"Imali smo maturalnu u petak, a onda sam u ponedjeljak počela dobivati ​​te obavijesti i glasine. Rekli su mi ih razrednici četvrtaša koji su taj dan imali nastavu s učenicima. Odmah sam pozvala radnika na razgovor, iznijela mu situaciju i već u utorak je prestao s nastavom", kazala je ravnateljica Alenka Budihna

Na maturalnom plesu Gimnazije Bežigrad u Ljubljani, jedan od profesora uhvaćen je kako šmrče kokain u zahodu. Svojim neprimjerenim ponašanjem pokvario je tu večer za mnoge učenike, pišu Slovenske novice. U redakciju slovenskog medija stigli su navodi kako je profesor, pijan i nadrogiran, pao na plesnom podiju.

"Priča je još kompleksnija i nismo sve snimili. Dogodilo se još puno toga...", stoji u poruci. Također, u drugoj anonimnoj dojavi stigla je informacija da je profesor maltretirao učenice i tukao se dok ga krvavog nisu izvukli van. Profesor je četvrti dan nakon incidenta dao otkaz, a ravnateljica Alenka Budihna potvrdila je kako su optužbe točne.

"Imali smo maturalnu u petak, a onda sam u ponedjeljak počela dobivati ​​te obavijesti i glasine. Rekli su mi ih razrednici četvrtaša koji su taj dan imali nastavu s učenicima. Odmah sam pozvala radnika na razgovor, iznijela mu situaciju i već u utorak je prestao s nastavom", kazala je. 

Ravnateljica je iz više izvora saznala za optužbe za napad, korištenje kokaina te da je bio "jako, jako pijan". Dodaje, međutim, da se incidenti nisu dogodili na službenom dijelu maturalne večeri, nego na zabavi namijenjenoj samo učenicima. Profesor je u Gimnaziji Bežigrad radio od listopada prošle godine, na ugovor o djelu. Prema riječima ravnateljice, sve do maturalnog plesa nije ukazivao na ništa što bi moglo dovesti do tako ekscesnog ponašanja.

VIDEO Zagreb: Policija zaplijenila više od 400 kilograma droge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije