Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerao?

Profesor suspendiran zbog načina na koji je dodirivao učenicu: Zaslužuje veću kaznu!

profesor
Foto: Screenshot
26.05.2019.
u 11:12

Na snimci se vidi kako profesor povijesti učenicu prvo 'trlja' po ramenu, a potom ruku spušta niže i hvata je za struk...

Profesor povijesti Travis Holland u Srednjoj školi Eagleville u američkoj saveznoj državi Tennessee suspendiran je nakon što je objavljena snimka s njegovog sata, a na kojoj na vrlo neprimjeren način dodiruje jednu učenicu.

Na snimci koja je nastala u ponedjeljak vidi se kako profesor tinejdžericu koja stoji kraj njegovog stola, prvo 'trlja' po lijevom ramenu, a potom ruku spušta i niže po leđima te je hvata za struk.

Snimka je u javnost procurila u utorak, a profesor je suspendiran bez plaće odmah u srijedu, pišu američki mediji.

Učenici su i ranije prijavljivali profesora da 'neprimjereno' dodiruje učenice, no nikada nije bio kažnjavan.

Škola je odmah pokrenula istragu protiv učitelja koji osim što predaje povijest, učenike trenira i bejzbol.

Roditelji učenice koju je profesor dodirivao 'opravdali' su ga da ju je tješio zbog smrtnog slučaja u obitelji, no mnogi smatraju kako je to radio na neprimjeren način te traže strožu kaznu za profesora.

Ključne riječi

Komentara 10

CI
cigo1983
11:44 26.05.2019.

Pa grli i ona njega,samo sto on sjedi,pa gdje da ju zagrli nego oko struka!!!To mogu ovako bolesno protumaciti samo takvi bolesni,sa bolesnim mislima!!!

NE
Neo001
13:33 26.05.2019.

Ta učenica je dovoljno zrela , te bi ona mogla učiti profesora slobodnim aktivnostima.

BO
Bojans
11:43 26.05.2019.

Trebala je malo kraću minicu i da mu je malo bliže prišla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije