Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suspendiran u školi

Profesor kojeg je učenik oralno zadovoljavao pritvoren u Splitu

lisice,lisičine
Duško Jaramaz/PIXSELL
21.12.2012.
u 17:27

Makarskom profesoru koji je priznao seksualni odnos za koji tvrdi da nije bio prisilan, prijeti zatvorska kazna od jedne do pet godina zatvora

Makarski profesor kojeg je 17-godišnji učenik više puta oralno zadovoljavao za ispravljanje ocjene, u petak je pritvoren nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, javljaju 24sata.

– Riječ je o čovjeku koji nije pedagog. On je završio ekonomiju. Znalo se da je nastran iako nije bilo dokaza za to. Tek će sad početi izlaziti kosturi iz ormara i potegnuti se pitanje njegova odlaska iz drugih gradova u Dalmaciji u kojima je prije radio – opisao je profesor srednje škole kolegu (53) koji je jučer uhićen zbog spolnog odnosa s maloljetnim učenikom i zlouporabe položaja. Oglasio se i ravnatelj škole te potvrdio da je nesavjesni profesor nakon 15 godina rada u toj školi suspendiran te da je protiv njega pokrenut kazneni postupak.

Roditelji djece koja pohađaju školu u kojoj je izbio skandal šokirani su, a profesoru koji je priznao seksualni odnos za koji tvrdi da nije bio prisilan, prijeti zatvorska kazna od jedne do pet godina zatvora.

>>Makarski profesor priveden zbog spolnog zlostavljanja učenika

Komentara 18

Avatar CrimsonKing
CrimsonKing
18:30 21.12.2012.

Zaista je strasno sta se sve desava u Nezavisnoj. : )

ZA
zahira45
14:10 22.07.2014.

Ah komentara...nesuvislo, primitivno i mrziteljski...Samo neka je smijer prema političarima i gay populaciji večina uživa. Pa uživajte, koštati će ako ne vas, vašu djecu svakako. Nema nade za ovu zemlju, mentalitet je to u genima.

FR
frajercic
18:00 21.12.2012.

aha.. kad to napravi profesor onda su krivi: komunisti, liberali, ateisti i sva ljevicarska gamad.. kad to napravi svecenik onda je stav: "eto dogodilo se, potrebno je sankcionirat"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije