Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na optužbe
Povratak na članak

Prof. Nižić: Ja sam taj kojemu se prijetilo i ucjenjivalo

Nakon što je Ava Karabatić privedena zbog ucnjenivanja profesora, ona je njega optužila za uznemiravanje nedoličnim ponudama.

Komentari 10

RO
romictea
15:26 10.10.2009.

Stari jarac se napalio na mladu kozu, nije jedini sa HR veleucilista, takvih profesura je ohohooooo, tek iznimke nisu, istina i mlade fufice to iskoristavaju.

VL
ZV
zvonko
15:40 10.10.2009.

meni izgleda nevino i cedno

VL
Avatar Jana
Jana
15:49 10.10.2009.

Ava je premazana svim mastima i sigurno nije nevina i čedna. Poigrala se starim profesorom i iskorištavala ga ucjenema. Sada kada je otkrivena priča kako je ona nevina sirotica pretrpjela seksualne napade profesora . Ava mogla si prevariti profesora alii nemožeš nas. Tražila si pare i to je dokazano. Sram te bilo.

VL
OB
-obrisani-
15:51 10.10.2009.

Za sad je samo ucjenjivačica, a kad završi s faksom i praktičnim radovima biti će diplomirana ucjenjivačica. Ališto jest, jest, a i vidljivo iz bivšeg članka, pa ona je grda k\'o lopov. Tko bi nju uopće išao pitati za nekoo lizanje? Ne samo da ima prelijepih cura okolo, nego ih ima pametnih i skromih koje ti daju besplatno, a k tome nisu niti pune silokona, a niti im moraš strugati fasadu s lica kao slojeve glet mase sa 100 godišnje kuće prije malerije. Htjela je malo popularnosti da ne padne na dno dna, a vjerojatno joj eurići trebaju za neke ekstra provode da bi se osjećala kul. Bolje da je snimila neki kratkometrani švedski film, pa bi bar bila filmašica, a ovako je lažljivica i ucjenjivačica.

VL
AL
alek
16:02 10.10.2009.

Pa dobro, već dva dana se pitam kako se jedan član akademske zajednice, profesor, uopće može dovesti u situaciju da se natjerava s balavicom?! Da nije slučajno pomislio da mala pada na njegove čari? Ili je možda do sada imaoao suprotna iskustva? Kakva sramota- E tako, tko s djecom liježe popišan se diže. Bijedno. Možda je predstojnik katedre ali socijalna inteligencija - O. Neka lijepo pođe u mirovinu, a ne praviti cirkus oko akademske zajednice. A dotična će jednom, zasigurno biti dobro pozicionirana. u ti ne sumnjam...

VL
MA
markovfr
16:31 10.10.2009.

Bravo Nižiću,skoro si poentiral! Bodovi u gostima su najslađi! hehe

VL
JI
jimbeam
16:32 10.10.2009.

Jadnica,mlada,nevina, samozatajna i naleti na \"manijaka\",možda slijedeća Simonica.

VL
JA
japa
16:40 10.10.2009.

Ovo nevinašce na slici svima nam želi reći da još nezna šta muškarci nose među nogama. A što je botox izgleda več zna. Kako mi se čini mogla bi znati čak i šta je silikon. Moglo bi se zaključiti daa ovoj droljici ovaj profa nije jedina žrtva.....

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
19:43 10.10.2009.

-U- Zadru nista novoga...... ;)

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:18 11.10.2009.

Stari glupane sam si se uvalio u to sranje! Tako ti i treba!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.