Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nije gotovo

Produžuje se rok za javnu raspravu o Babinoj gori

babina1
kristina štedul fabac/pixsell
01.02.2011.
u 15:50

.Županijsko Povjerenstvo zahtjev za produženje roka dobilo je od karlovačkih ekoloških udruga

Svi zainteresirani mogu županiji dati primjedbe i prijedloge na Studiju utjecaja na okoliš za Centar za gospodarenje otpadom na Babinoj gori. Iako je službeni rok za javnu raspravu trajao do 10. siječnja, bit će produžen, kazao je Marinko Maradin, županijski pročelnik za prostorno uređenje.

Županijsko Povjerenstvo zahtjev za produženje roka dobilo je od karlovačkih ekoloških udruga i proslijedilo ga mjerodavnom ministarstvu, nakon čega će županija odrediti novih 15 dana. Do sada je Povjerenstvo dobilo pet primjedbi na Studiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije