Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozila pijana
Povratak na članak

Produžen pritvor ženi koja je autom udarila i ubila studenticu

Tragični događaj desio se 26. listopada oko 21.30 sati na raskrižju Puta iza nove bolnice i Poljičke, i to dok joj je na semaforu bilo crveno svjetlo, a studentici kao pješakinji zeleno

Komentari 3

DU
Deleted user
14:59 24.01.2019.

S obzirom da je Hrvatsko pravosude jedno od nakorumpiranijih na planeti ne očekujemo veću kaznu od rada za javno dobro. Inače realna kazna bi bila najmanje 8 godina robije sa doživotnom zabranom upravljanja bilo kakvim vozilom, plovilom ili letjelicom. Naravno uz kaznu od najmanje 1 milion Eura.

VL
VO
vorda400
18:28 24.01.2019.

Ovo kaj bude u pritvoru budu uračunali u kaznu i ona je vani nakon suđenja

VL
BF
bf2
20:46 24.01.2019.

vjerojatno još nije našla koji bi fakultet upisala u Švicarskoj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.