Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljena razmjena talaca i zatvorenika između Hamasa i Izraela

CIA u Katru pregovara o kraju rata u Izraelu: Imaju nekoliko prijedloga, poznato i koji su

28.11.2023.
u 22:30

Više bi ljudi moglo umrijeti od bolesti nego od bombardiranja u Gazi ako se zdravstveni sustav ne oporavi, kažu u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji

Ključne riječi

Komentara 12

RI
Ringo
03:15 29.11.2023.

Zemlja se zove Katar, a ne Katr i kaže se "u KATARU". To je kao da za mjesto Zlatar kažete "u Zlatru".

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:05 28.11.2023.

E, a na to ste trebali misliti prije. Možda ćete ubuduće dva puta razmisliti o ponavljanju ovoga ili sličnoga. No, poznajući vas, teško. Ali onda ne kukajte i ne zapomažite poslije.

DR
Draconic5
11:14 29.11.2023.

Opet ovi "u Katru"...a već smo sto puta još za vrijeme SP-a rekli da je Kataru, Katara, Katarom. Nikakvog razloga nema skraćivati strani naziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije