Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvedeno u srpnju
Povratak na članak

Produljena odluka o zabrani prelaska granica: Stožer odlučio do kada će vrijediti

Ograničen režim prelaska graničnih prijelaza Hrvatske uglavnom se odnosi na državljane trećih zemalja, a produljen je do 30. rujna

Komentari 4

KI
kimi
14:15 15.09.2020.

Znači građani EU su prirodno otporni na koronu za razliku od građana "trećeg sveta"...pa videlo se po eksploziji broja zaraženih u RH.

VL
LE
LearBL
14:20 15.09.2020.

Kada EU izmijeni svoju odluku, tada će RH svoju i dozvoliti ulazak u RH građanima BiH i Srbije bez posebnih mjera. Do tada, jedino ostaje gorak ukus da je odluka politička, da posebno Dalmaciju izlaže ogromnom riziku širenja zaraze jerr ulazak hrvatskih državljana iz BiH, gdje COVID bukti, u Hrvatsku je bez ograničenja, bez posebnih mjera i isključivo vezana za vrstu putovnice koju putnik ima.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:53 15.09.2020.

pardon krajnska domovina ne krajinska..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.