Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga pustila unutra

Hrabra prodavačica otjerala razbojnika koji ju je čekao ispred trgovine

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.01.2016.
u 11:25

Prodavačica je odmah posumnjala da se ne radi o pravom oružju i pokušala se suprotstaviti počinitelju, pri čemu je došlo do međusobnog naguravanja

Prodavačica je uspjela otjerati razbojnika koji je pokušao ući u trgovinu mješovitom robom u srijedu oko 19.05 sati u Glavnoj ulici u Donjem Vidovcu. Maskirani muškarac je nakon završetka radnog vremena trgovine, kad je prodavačica već izlazila iz trgovine, stao pred vrata i u nju uperio vatreno oružje, zatraživši da isključi alarm.

– Prodavačica je odmah posumnjala da se ne radi o pravom oružju i pokušala se suprotstaviti počinitelju, pri čemu je došlo do međusobnog naguravanja. Počinitelj je pobjegao u nepoznatom smjeru – kažu u PU međimurskoj, koja traga za počiniteljem i moli građane za pomoć.

Ako imaju korisne informacije, mogu ih javiti na broj telefona 192 ili na e-mail adresu medjimurska@policija.hr. Prodavačica nije ozlijeđena.

Komentara 4

KS
krao_sam
12:16 14.01.2016.

a nece dobit ni hvala od svog skrtog sefa

OS
osica
12:28 14.01.2016.

"Ovo je glupost a ne hrabrost". Dobro je prošla.

MH
mrtav-hladan
13:24 14.01.2016.

glupača .... za koga se ona to bori .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije