Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Prodao mobilnu kućicu koja mu je dodijeljena na privremeno korištenje nakon potresa

Glina: Stigle prve mobilne kućice za stanovnike područja pogođenih potresom
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
09.05.2022.
u 12:19

Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće, poručuju iz policijske uprave

Muškarac (38) s područja Petrinje prodao je tvrtki sa sjedištem u Zagrebu u ožujku mobilnu kućicu koja mu je ustupljena na privremeno korištenje uslijed oštećenja njegovog stambenog objekta u potresu, utvrdila je Policijska uprava sisačko-moslavačka nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. 

Naime, zbog sumnje u kazneno djelo utaja i pomaganje u navedenom kaznenom djelu, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 38 i 33 godine.

Utvrdili su da je 33-godišnjak pomogao u počinjenje navedenog kaznenog djela na način što je u ime kupca osumnjičenom 38-godišnjaku predao novčani iznos, iako je znao da ju isti nije smio prodati.

Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće, poručuju iz policijske uprave. 

Komentara 1

ZD
zdenkoj
12:23 09.05.2022.

Balkanska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije