Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevarant iz zadra

Prodao joj mobitel za 2050 kn, a isporučio rabljenu matičnu ploču

'slavonija-13.05.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:cigla--malo je reci koliko je narucitelj preko interneta bio iznenadjen kada je vidio da je umjesto narucene robe u paketu dobio ciglu. Photo: Ivica
Ivica Galović/PIXSELL
26.04.2012.
u 12:13

Protiv 20-godišnjaka koji je počinio prijevaru slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Mladić (20) počinio je kazneno djelo prijevare na štetu 22-godišnjakinje kojoj je putem interneta prodao mobitel za 2050 kuna, a nije ga isporučio, priopćila je PU Dubrovačko-neretvanska.

Djevojka je prijevaru prijavila nakon što je poštom zaprimila pošiljku u kojoj se umjesto plaćenog mobitela nalazila rabljena matična ploča. Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 3

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
13:03 26.04.2012.

Prijevare na internetu preko oglasnika uvijek rade balavci jer misle da neće biti otkriveni.Međutim trag novca ih uvijek otkriva.

LA
larala
14:15 26.04.2012.

ne kužim da ljudi mogu biti toliko glupi i kupovati preko interneta na neviđeno tako skupe stvari, osobno ih ne žalim,uz tolike svakodnevne naslove po novina mogu reci samo da su dobili što su tražili

AG
agram777
11:19 27.04.2012.

Djevojka je umjesto željenog mobitela dobila rabljenu matičnu ploču iz kamenog doba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije