Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumljičeni za utaju

Prodali dva brodska motora kao da su njihovi

policija
ilustracija
15.10.2014.
u 13:22

U tom poslu Austrijanac, vlasnik motora, oštećen je za oko 150 tisuća kuna

U pritvorskoj jedinici PU istarske završili su u srijedu 64 godišnjak iz Umaga osumnjičen za utaju i njegov kompanjon, 39 godišnjak iz Umaga, zbog sumnje da mu je pomagao u prodaji dva brodska motora koje je ovaj čuvao za jednog Austrijanca.

Naime, još 2007. godine Austrijanac je  predao je 64 godišnjaku dva brodska motora na čuvanje i za to mu plaćao godišnju novčanu naknadu. U proljeće ove godine, stariji Umažanin je ponudio mlađem da mu pronađe kupce za brodske motore, što je ovaj učinio iako je znao da ovaj nije vlasnik motora. Mlađi muškarac je putem posrednika prodao oba motora, dio je novca dao posredniku, dio 64 godišnjaku, uz obrazloženje da se radi o akontaciji za prodaju motora, dok je većinu novca od prodaje zadržao za sebe.

U tom poslu Austrijanac, vlasnik motora, oštećen je za  oko 150 tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije