Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modra lasta na prodaji
Povratak na članak

Prodaje se brod Jože Horvata: novi vlasnik preko Njuškala traži 100.000 kuna

Jedrenjak “Modra lasta” koji je legendarnom moreplovcu i književniku donio veliku nesreću – smrt dvojice sinova – danas je na vezu kod dubrovačkog morskog vuka Jadrana Gamulina.

Komentari 6

IL
ivan.lorkovic.zg
15:09 30.01.2019.

Čovijek se ispovijedio prije smrti i priznao krivnju za ubojstvo međimurskog svečenika i jednog kolge partizana kojega je odveo na smaknuće iako mu je na putu taj partizan spasio život. Bog ga je kaznio i za života preko sinova. Svi se moramo bojati Božje kazne je rona je uvijek pravedna.

VL
CH
Challenger
14:52 30.01.2019.

To je bio dobar brod samo mislim da se ne isplati jer treba previše ulaganja!

VL
ME
Mesko
18:00 30.01.2019.

Joža Horvat mi je izabrao jedrilicu kojom smo oplovili Jadran, hvala mu. U ispravnom stanju, radi moje starosti kad sam navršio 62, prodao sam ju za 4.200 €, par minuta nakon oglasa u Njuškalu. Danas ju vidimo u Punatu. Moj sin je odrastao na njoj. Dođe vrijeme kad se moraš odreći stvari koje voliš.

VL
RO
ronyday
15:21 30.01.2019.

Drug joža je bio teška komunjarska vucibatina kojeg smo izbjegavli na morima i stranim lukama , jer bitanga je stalno žicao viski, cigrate, sve moguće i to ne samo za svoje potrebe već za preprodaju i šverc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.