Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SKANDAL

Procurila snimka oralnog seksa bivšeg vladike Vasilija

kačavenda
Screen shot Youtube
21.06.2013.
u 08:32

Snimka prikazuje bivšeg vladiku zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu kako oralno zadovoljava mladića

Na internetu se pojavila snimka koja prikazuje bivšeg vladiku zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu kako oralno zadovoljava mladića A. R., piše Press.rs. Prema datumu na snimci, seksualni odnos dogodio se u siječnju 2007. godine.

>> Snimku možete pogledati ovdje

Podsjetimo, Kačavendu je Srpska pravoslavna crkva razriješila dužnosti nakon što su srpski mediji objavili snimke na kojima se vidi kako se Kačavenda ljubi s nepoznatim mladićem dok obojica leže na podu, a koje su još u studenome došle i do vrha Srpske pravoslavne crkve. Prema pisanju medija, te su snimke samo dio dokaza koji terete Kačavendu, a u SPC-u su navodno bili upoznati i s raznim kompromitirajućim fotografijama i svjedočenjima mladića i svećenika iz Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Osim bludnih radnji, javnost je u međuvremenu sablažnjena i Kačavendinom rastrošnošću. On je, naime, svoj svećenički dom u Bijeljini, koji susjedi nazivaju "mali Versailles", opremio skupim namještajem, kolekcijom slika poznatih srpskih autora, jacuzzijem, pozlaćenim lusterima...

>> Raskalašeni vladika u dvoru je imao pozlaćeni namještaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije