Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog ljubomore?

Procurila snimka: Bivša vojnikinja istukla svog dečka

Bivša vojnikinja istukla svog dečka
KTVK
02.08.2013.
u 18:43

Megan je navodno mislila da se u njezinu ljubavnu vezu upliće još neka žena pa je inzistirala da vidi mobitel svog dečka.

Navijačica nacionalne lige američkog nogometa i bivša vojnikinja uhvaćena je na snimci kako premlaćuje svog dečka. Pijana Megan Welter je vrištala i tukla svog dečka te ga je čupala ga za kosu. Sve je počelo kada su ona i njezin dečko pili kod kuće, prvo su se posvađali, a onda i potukli.

Razlog tučnjave bio je čini se, ljubomora. Kako prenosi Business Insider, Megan je navodno mislila da se u njezinu ljubavnu vezu upliće još neka žena pa je inzistirala da vidi mobitel svog dečka.

Zanimljivo je da je sama Megan pozvala 911 i operateru je rekla da je njezin dečko profesionalni borac i da joj je razbio glavu na pločicama. Rekla je i da joj je nogama stisnuo vrat i tako je držao neko vrijeme. No, policija po dolasku na mjesto događaja na njoj nije zamijetila nikakve modrice, a ona im je rekla da joj nije potrebna liječnička pomoć.

''Želim samo da on ode iz moje kuće'', rekla je Megan koja je, inače, odslužila 16 mjeseci u Iraku. Snimku tučnjave, koju je mobitelom snimio njezin dečko, možete pogledati u prilogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije