Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u Večernjem

Pročitajte što međugorski vidjelac Ivan Dragićević kaže o Papinoj izjavi

naslovnica 11.06.
Foto: VL
1/4
11.06.2015.
u 00:01

Cijeli izvještaj i izjavu međugorskog vidioca Ivana Dragićevića čitajte u sutrašnjem izdanjem Večernjeg lista

Papina izjava o međugorskim vidiocima (izrijekom ih nije spomenuo, ali je vjerojatno mislio na njih) nije nikakvo iznenađenje u moru različitih mišljenja ne samo o akterima međugorskog fenomena nego i o fenomenu samom.

Međugorje je otpočetka izazivalo žestoke polemike svojih protivnika i pobornika, što je posve normalno jer se uz njega vežu brojne dvojbe. Ne ulazeći u ocjenu jesu li međugorska ukazanja istinita ili nisu, donosimo glavne kontroverzije toga fenomena.

Cijeli izvještaj i izjavu međugorskog vidioca Ivana Dragićevića čitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili prolistajte e-izdanje.

>>Međugorski će vidioci pod nadzor Vatikana

>>Papa Franjo: Ne može se reći 'danas će mi u 4 sata Gospa poslati pismo'

Foto: VLm

Komentara 108

Avatar Getrib
Getrib
19:51 10.06.2015.

Koji cinizam, na račun lažnih svjedočenja iskorištavaju istinske vjernike otvoreno se pozivajući na dobrobit turizma za ovaj kraj.

DU
Deleted user
22:06 10.06.2015.

turizam cvijeta

Avatar __________
__________
23:21 10.06.2015.

Tip živi u Bostonu, Gospa mu se ukazuje svaki dan, a žena mu Loreen, bivša misica, upravlja turističkom agencijom koja organizira izlete u Međugorje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije