Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 2016. GODINU
Povratak na članak

Pročitajte Marićevu prezentaciju smjernica za izradu proračuna

Ove se godine očekuje blago ubrzanje rasta bruto domaćeg proizvoda na 2 posto

Komentari 4

IC
iz.croatia@gmail.com
12:28 25.02.2016.

Bolesnik se nalazi jos u operacionoj sali, a kirurga se trazi. Samo sa reformama javnoga sektora opce drzave i revidirane komunalne politike u zupanijama i opcinama moguce je nesto napraviti, a ovako mi izgleda da su najavljene reforme domoljubne koalicije bile samo deklarativni paravan u predizbornoj kampanji za dolazak na vlast, a u sustini nula.

VL
ZV
Zvonko60
13:00 25.02.2016.

GOOD BAD UGLY and evil. - Kada još 100.000 mladih ode van NEZAPOSENOST PADA NA 8,7 - PRIHOD ĆE PORAST JAČOM POREZNOM PRESIJOM NA PENZIONERE - SKUPLJI BENZIN I CIGARETE ,VINO - POVEČAT ĆE STOPE DOHOTKA ,MANJE PLAĆE ,MANJE ZA,MANJE ZA TROŠIT TI BOKCA I PREZENTACIJAMA SE U TRI SLIKE. KAKA DECA U VRTIĆU SEJE KI BI DABI S T R U ČN O OBJAŠNJENO . JEBU JE NEBU A UZ PROJEKCIJE DO 2018 ,MOJA JE DA BU 2019 RASLO AK BU IMALO OD ČEGA AN KRAJU MANDATA KUDA KOJI MILI MOJI NAGRADNO PITANJE: DALI JE PRVI POD. SHVATIO, IMA VIŠE OD TRI SLAJDA A DRUGI JE U COLUD-U GOOD ,GOOOD , GOODBAY UKINIMO FAKULTETE

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
12:57 25.02.2016.

Koliko su samo domoljibi, dok su bili u oporbi, pljuvali i govorili da milsnovićeva Vlada frizira rast BDP od 2%. Sad na tome rastu, što su ga popljuva i izvrijrđali, temelje proračun,.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.