Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kradljivci

Procesuirana tri maloljetnika zbog provale u vikendicu

provala, vrata, provalio
Goran Višnjić/Pixsell
07.07.2011.
u 09:20

Dva 15-godišnjaka i 12-godišnjak iz vukovarskog kraja 64-godišnjem vlasniku vikendice u Lovasu pričinili su materijalnu štetu manju od tisuću kuna.

VINKOVCI - Službenici PU vukovarsko-srijemske završili su istragu nad dvojicom 15-godišnjaka i jednim 12-godišnjakom iz vukovarskog kraja u kojoj je utvrđeno da su u maloljetnici između 30. lipnja i 3. srpnja ove godine provalili u vikendicu na području Lovasa, čime je 64-godišnjem vlasniku pričinjena materijalna šteta manja od tisuću kuna, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Oba su 15-godišnjaka kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, a o 12-godišnjem djetetu dostavljena je obavijest istom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe.

Komentara 3

MA
MaloMisto
09:58 07.07.2011.

\"vlasniku pričinjena materijalna šteta manja od tisuću kuna\" ... \"o 12-godišnjem djetetu dostavljena je obavijest istom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe.\" Dobro sto je ovo? 1000 kn je teska kradja?

BA
Bandit
10:00 07.07.2011.

Jake snage mupa uspjesno se bore sa ovakvim uhicenjima a one prave lopove i kriminalce nebi uhvatili niti da im sjede pred vratima... A narocito ne one u svojim redovima..

Avatar tovar
tovar
10:59 07.07.2011.

Imaju djeca dobar odgoj.Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije