Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantomski kvar

Pročelniku Curišu baš na Martinje "otišla lamela" na službenom autu

'25.11.2010., Bjelovar - Prema vidjenim ostecenjima na sluzbenoj opel astri jos uvijek ostaje nedorecenim je li procelnik Zelimir Curis sletio ili je prema njegovim rijecima otkazala samo lamela, a ni
'Damir Spehar/PIXSELL'
26.11.2010.
u 11:00

Već dva tjedna, od Martinja, vozilo Bjelovarsko-bilogorske županije je na popravku, ali županijski pročelnik koji ga je tad vozio tvrdi da kvar nije velik

Čazmanac Želimir Curiš, županijski pročelnik i v.d. ravnatelja županijske tvrtke Bjelovarsko-bilogorske vode, ovih dana pod posebnim je povećalom. Prema tvrdnjama osoba koje su željele ostati anonimne, Curiš je još za Martinje na zasad neutvrđen način oštetio službenu Opel Astru, staru tek nepunih osam mjeseci. Naši izvori tvrde da je te noći na potezu od Grabovnice prema Čazmi, sletio s ceste oštetivši automobil, koji je zbog toga morao biti odšlepan u Bjelovar u Opelov ovlašteni servis gdje je u ožujku i kupljen na lizing.

Nije udaren, ali ...

Sam Curiš potvrdio je da je tog dana automobil doista odšlepan u Bjelovar, no izrijekom tvrdi da automobil nije oštećen zbog bilo kakve nesreće nego da je u pitanju kvar na lameli, što je prilično čudno, s obzirom na to da se radi o gotovo novom automobilu s prijeđenih tek desetak tisuća kilometara. Čudeći se što je Astra zbog kvara koji se ukloni u jednom danu na popravku već puna dva tjedna, provjerili smo u servisu i zatekli je bez branika sa skinutim prednjom maskom i svjetlima.

Naknadno prisjećanje

Nakon što smo ga obavijestili o stanju automobila, Curiš se naknadno sjetio da su majstori tek na servisu uočili izgorene električne kabele, zbog kojih je nagorjela plastika na braniku i svjetlima. Kako se to dogodilo na praktično novom vozilu, Curiš nema objašnjenja. Ništa jasniji odgovor ne nudi ni vlasnik servisa Antun Rajković, potvrđujući jedino da automobil nije udaren. Sumnju u Curiševu iskrenost podgrijava činjenica da ni jednom riječju nije želio reći ništa o okolnostima u kojima se sve dogodilo. Najblaže rečeno čudno je da nije osjetio karakterističan miris izgorene instalacije, a da je odmah znao da je u pitanju kvar na lameli koji se gledajući izvana ni ne može uočiti. Priča se čini kontroverznom i valjalo bi je do kraja ispitati, no sudeći po dosadašnjoj praksi neće biti iznenađenje ako na ovom tekstu sve i završi.

Komentara 5

Avatar tkozna
tkozna
08:20 27.11.2010.

Koje je auto najbolje za šodrane goričke puteve? Nevjerojatno guta rupe i jarke? ...............................Odgovor: SLUŽBENO VOZILO

SD
SD
13:43 26.11.2010.

Lik je valjda bil pijan, okinul ga u grabu i sada trži grincajge kako je kvar na lameli

PE
pejickat
01:08 27.11.2010.

Lupila je njega casica u glavu , a autu odmah frknul branik i blatobrani , bogmes gadan taj kvar na lameli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije