Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsen Bauk:
Povratak na članak

'Probudilo se bratstvo i jedinstvo Hrvata i Slovenaca, Tajani je zapravo svima održao edukaciju'

U Saboru se govorilo o izjavi predsjednika Europskog parlamenta Antonija Tajanija

Komentari 21

BU
busbus59
12:07 13.02.2019.

A ti isti tvoji antife Bauče glupi sa tvojim Titom pobiše i pobacaše mnoge talijane u Istarske jame! Hebo te Titek

VL
BO
Bojance
12:05 13.02.2019.

Kad će se u Bauku probuditi bratstvo i jedinstvo njega i njegovog novčanika da bar jednom u životu plati piće ili počasti nekoga?

VL
PA
Papak420
11:41 13.02.2019.

Gdje je bio tito i njegove komunjare 1921 kada su moji pradjedovi kokali paštašute u selo su ušli ali nisu živi izašli to neka se zna da je hrvatski seljak koji je katolicki vjernik prvi u europi ustao protiv fašizama a neki šugave komunjare zbog napada na bratski sovjetski savez

VL
VU
Viribus_Unitis
12:12 13.02.2019.

Neka Bauk prouci Rapalski ugovor prvo, pa neka komentira.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
12:21 13.02.2019.

Arsene Bauče, opet vam je na pameti sitno politikanstvo, a ne državni interes Hrvatske države...što se vidi iz tvoje jednostrane i poprilično plitke besjede u Hrvatskom Saboru. Da, Tajani se stvarno zaletio (što svjesno, što nesvjesno) sa spominjanjem Talijanske Istre i Talijanske Dalmacije...i istina je da je naša politička vrhuška trebala odlučnije i čvršće reagirati...ali, Tajani je govorio i o tragediji Esula (dali vam se treba i zbog toga ispričavati?) koje su komunistički antifašisti masovno ubijali i bacali u fojbe (jame)...nešto slično što su doživjeli i Hrvati nakon rata, koje su ti isti komunisti planski i organizirano na desetke tisuća svirepo ubijali, bacali u jame i zatrpavali. I sada nam ti kažeš da smo za Tajanija sami krivi jer smo revizionistii povijesti pa nije ni čudo da nam Tajani (Talijani) tako govore i misle. Istina ne može biti revizionizam, tj. istina je poželjni revizionizam...i ako ti (Arsene) misliš da bi mi trebali malo zažmiriti na poslijeratne komunističke zločine onda to nije ništa drugo nego licemjerno politikanstvo. Jer taj isti kriterij ne vrijedi (za vas) za Domovinski rat. U Domovinskom ratu i poraću ste za istraživanje svih hrvatskih zločina, koji su u odnosu na komunističke zločine poslje II Svijetskog rata minorni. Dakle, vi bi istinu o zločinima u Domovinskom ratu, ali ne i istinu neposredno nakon II Svijetskog rata. Dakle, mi nismo revizionisti, nego bi mi ISTINU i poslje Domovinskog rata i poslje II Svijetskog rata!!!!

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
12:19 13.02.2019.

sto ga Bauka ne izbacis van iz Sabora nije sabor povjesna ropotarnica da siluje javnost prvo glupocom a drugo otrcanim partizanskim hitovima koji su prepipisani s jutarnjeg postrojavanja jna !!!Takvi govore ne dolaze u obzir zabrana!!

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
13:11 13.02.2019.

Nema isprike i to što je on izjavio da nema ništa protiv nekih Rvatina ... nije isprika. U svakom slučaju ispada da smo stvarno protektorat odnosno kolonija. Umjesto da se pošalju note ili demarš, oni se jednostavno pokrivaju po ušima kao da se ništa nije dogodilo. Jest kukavičluk jest da nas ova vlada vodi u raspad i vlast nekoga drugoga.

VL
DU
Deleted user
21:31 13.02.2019.

Bauče,griješiš. Nemanja Kusturica nas je poučio na jednoj tv koja ima hrvatsku nacionalnu koncesiju da su na području juge bila dva antifa pokreta. Tada si šutio,niti riječi od tebe i tvojih drugova. Sada brišeš pjene s uglova usana.

VL
SI
sigmundfreud
12:50 13.02.2019.

Potpredsjednik Sabora Željko Reiner tvrdi na današnjoj sjednici da je svećenik Božo Milanović najzaslužniji što je Istra priključena Hrvatskoj. Cijenim ulogu vlč. Bože Milanovića, ali ja ipak mislim da granice država kroji vojna sila, u ovom slučaju Titove divizije.

VL
SE
senior
12:30 13.02.2019.

Samo šupljiglavi hadezejčine mogu se žaliti i slati protestne note Italiji žaleći se na službenika EU koji je slučajno po nacionalnosti Talijan. Ali Čokolinda, NJonjo i anemični to ne znaju.

VL
HD
HDZSDP
11:48 13.02.2019.

Arsen Bauk? Jel to onaj koji je nekidan izgovorio da je HDZov prijedlog novog zakona o referendumu "na SDPovom tragu"? Sve je to ista ekipa. Nismo mi slučajno na dnu Europe. HDZ+SDP=SKH.

VL
AM
AMD------------------------
12:10 13.02.2019.

nediferencirano glorificiranje zla iz saveza hitlera i staljina slusah od jednog desnicara i sada to ponovi sdp-eov zastupnik-koji buckuris.

VL
LE
lesina
11:46 13.02.2019.

Ova rasprava o Tajanijevom govoru pokazuje na koje se niske grane srozao hrvatski duh u Saboru....Tajanijev govor je visedimenzionalan i samo ga neuki ljudi mogu svesti na one jadne recenice s kraja.Ostaje otvorenim pitanje kada ce Sabor proglasiti Dan sjecanjaa na talijanske zrtve u Dalmaciji.To je pitanje broj jedan a drugo je tko ce zaustaviti hrvatske Talijane da glume da su kroz citavo stoljece pjevali Bandieru rossu...O tomu onaj posve smjesni Furio Radin nije nista govorio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.