Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORIZAM
Povratak na članak

Problemi u susjedstvu: '200 naših državljana ratovalo je na strani terorističke organizacije'

Glavni osumnjičeni za teroristički napad u Beču je Kujtim Fejzulai (20), a vlasti zbog krvoprolica sumnjiče još petoricu iz Sj. Makedonije i Kosova.

Komentari 4

ST
Stipan
20:12 05.11.2020.

Naši sigurno nisu.

VL
MX
Mister X
20:04 05.11.2020.

Problemi u susjedstvu: '200 naših državljana ratovalo je "na strani terorističke organizacije'" Dakako ne svi mnogi i kao agenti za Američke i NATO potrebe . Zato je <Tramp i tražio da se vrate u EU smo naivnima nije jasno jer jer nisu više interesantni niti potrebni .... A poneki bi mogao da progleda ( ako je bio spavač pospanac do sada ) i da prolupa da krene u osvetnički napad na zapad !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.