Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očistili ralicom

Problemi i na Jadranu: Snijeg prekinuo promet na otoku Mljetu

snijeg
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.01.2013.
u 15:20

Snijeg je jutros zabijelio otok Mljet, a nanosi su onemogućili promet u dužini 3,5 kilometara cestom Crna klada – Planjak

Snijeg je jutros zabijelio otok Mljet, a nanosi su onemogućili promet u dužini 3,5 kilometara cestom Crna klada – Planjak, pišu 24sata.

Cestu su s vatrogasnim vozilom opremljenim ralicom kupljenom prošle godine očistili pripadnici JVP-a Mljet te su omogućili normalan promet. Na vozilu su vatrogasci sami napravili preinake te ga prilagodili za zimske uvjete na Mljetu.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>U Gorskom kotaru, Lici i dijelovima unutrašnjosti vozi se otežano

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:28 24.01.2013.

... nanosi su onemogućili promet u dužini 3,5 kilometara ... /* */ Bandić vam to riješi za 30-40 minuta i to samo lopatom, ne morate mu dati ni gablec!

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
15:53 24.01.2013.

dajte vise ,dosadno je , negledat istinite slike u novinama,to zbiljam nigdje nema,ako nastavite,izgubit cete vjerne citatelje , uz pravi reportizam se to ocekuje! K aj vam je to sjeverni pol.

Avatar dragovoljac91
dragovoljac91
16:45 24.01.2013.

U Republici Hrvatskoj broj nezaposlenih preko 400.000, broj uništenih i opljačkanih dobara se ni ne zna točno. Broj naglo obogaćenih također nije utvrđen. Niko im ništa ne može ili ne želi. Vlada i oporba raaspravljaju o sexualnom odgoju a velika većina državljana Republike Hrvatske ne rubu egzistencije. Postajemo čarobnjaci u preživljavanju. Nisu li ovo teme o kojima treba svakodnevno pisati i kritizirati odgovoren sve dok se situacija ne promijeni na bolje za naš narod. Da li oni, uključujući i Vas poštovani novinari, doživljavate stvarnost, svakodnevicu koju mi živimo? Ovo više nije ni žalosno već je tragično, to šta mi sada proživljavamo, tragedija je jednog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije