Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Surova realnost

Prizor koji je rastužio Balkan: Ništa nije tako bolno kao rastanak...

Tuzla
Foto: Facebook/Irdin Bećirović
04.07.2019.
u 09:35

Sve više mladih odlazi iz svojih država u potrazi za boljim životom zbog čega mnoge obitelji žive razdvojeno

Fotografija mladog bračnog para koji se rastaje na autobusnoj stanici u Tuzli izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a u sličnoj situaciji našli su se i mnogi iz Hrvatske te zemalja jugoistočne Europe.

Sve više mladih odlazi iz svojih država u potrazi za boljim životom zbog čega obitelji žive razdvojeno, a djeca odrastaju bez svojih očeva, često i majki...

"Slika i prizor mladog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg slijedi rastanak. On odlazi u svijet, odlazi tražeći nešto što ovdje nije našao. Ostavlja svoju ženu i dijete koje nije ni svjesno da otac odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici, otac je grli pogledom rosnim. U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. Ustvari, kao da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za što se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi, ovdje je vama mjesto. Palo je svašta nešto, ali ništa tako bolno kao rastanak", napisao je na Facebooku autor fotografije Irdin Bećirović.

Komentara 136

Avatar pendreck
pendreck
10:14 04.07.2019.

KOd mene ima samo balkon. Balkan je tamo neka planina u Bugarskoj...

EL
Elektra268
10:10 04.07.2019.

Možemo li se mrvicu odmoriti od naslova tipa "Balkan", "Regija", "Bivša Jugoslavija" i sl? Please, idu godišnji odmori, malo nas pustite pa opet tamo u jesen nastavite sa svojom nostalgijom..

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
10:23 04.07.2019.

Zaboli me međunožje za Balkan, tamošnje države te narode koji ga nastanjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije