Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u radićevoj

Priznao krivnju kad se vidio na policijskim snimkama

'26.02.2011., Trg bana Josipa Jelacica, Radiceva, Zagreb - Nakon sto su na Trgu bana Josipa Jelacica branitelji zavrsili sa mirnim prosvjedom, prosvjednici okupljeni preko Facebook-a krenuli su prema
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
13.07.2011.
u 20:00

Zapovjednik Interventne policije svjedočio je da su ih prosvjednici odmah napali bacajući na njih cigle i kamenje

Saslušanjem svjedoka pred sucem Milenkom Đakovićem nastavljen je proces prosvjednicima koji su napali policiju u središtu Zagreba 26. veljače odvojeno od mirnog prosvjeda "Stop progonu hrvatskih branitelja". Tada je lakše ozlijeđeno 30 interventnih policajaca. Prosvjednici su krenuli Radićevom ulicom prema Markovu trgu namjeravajući probiti policijski kordon.

Zapovjednik Interventne policije Ivan Arbutina kazao je da su ih prosvjednici napali bocama i kamenjem čim su im se približili na 10-ak metara udaljenosti. Policija je pričekala 10-ak minuta prije nego što su počeli s intervencijom.

Svjedoci obrane pak tvrde da su u stampedu prosvjednika pred policijom nastradali i oni koji nisu sudjelovali u izgredima. Zasad je krivnju priznao tek drugi optuženik (Danko Tolić) od njih 33, i to nakon što se vidio na policijskim snimkama.

Komentara 6

BC
berlin@c
22:28 13.07.2011.

Admine, ajde mi popusi!!!

BI
bilikamen
22:10 13.07.2011.

Gospodine Admine, ..............možete li nam objasniti što se dogaža? Tko Vam je dao gumicu?

PA
passat
23:05 13.07.2011.

admin je đubre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije