Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Romac Coc
Povratak na članak

Dobitnica jedinstvenog priznanja: Hrvatska liječnica junakinja borbe protiv pandemije

Od početka pandemije do danas sve bolnice u Abu Dhabiju su uključene u skrb za pacijente s koronavirusom. Pacijenti su svih dobnih skupina, iz cijeloga svijeta, koji žive i rade u Emiratu Abu Dhabi, navodi liječnica

Komentari 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:12 21.08.2020.

Di ste nju iskopali...

VL
Avatar Asterix
Asterix
20:43 21.08.2020.

Arapi, hvala lijepa, nema tih novaca...

VL
DU
Deleted user
20:38 21.08.2020.

ahahahaaa, pa kad je Hrvatica" sto radi u abu dabiju sto ne pomaze svojim hrvatima u hrvatskoj u hrvatskoj bolnici nego arape u abu dabiju.. oce samo sto nije, u biti je zaboli i bice je sa puskom nebi mogo otjerat da se vrati u hrvatsku. Zato ne razumijem ovo odusevljenje i ponos "hrvatima i hrvaticama" po svijetu. Nego to je valjda uvijek tako sa malim i beznacajnim drzavicama i narodima, oni se "ponose" i na domacu svinju kad dobije neku nagradu na nekom poljoprivrednom sajmu mesa i mesnih preradjevina.

VL
MA
maximinimax
10:23 22.08.2020.

Radni i jadni narod ju zaškolovao a ona utekla za lovom umjesto da vrati pa još ponos

VL
Avatar Volos
Volos
20:39 21.08.2020.

Uz sve te savrsene mjere predostroznosti, msdovmog testiranja UAE biljezi 400 slučajeva zaraze dnrvno. I nitko ne umire.I tamo je vječno ljeto.Dakle, tko je tu lud

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.