Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Vukovarsko-srijemske županije

Priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama

vesna bosanac
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
07.11.2014.
u 16:18

Prema najavama priznanje Počast županije biti će dodijeljena ratnoj i poslijeratnoj ravnateljici Opće bolnice Vukovar Vesni Bosanac za izniman doprinos u području zdravstva i humanitarnog djelovanja

Povodom dana Vukovarsko – srijemske županije, koji će ove godine 11. studenoga biti svečano obilježen u Otoku, na svečanoj sjednici Županijske skupštine biti će dodijeljene priznanja pojedincima, ustanovama i tvrtkama za dosadašnji rad i doprinos. Prema najavama priznanje Počast županije biti će dodijeljena ratnoj i poslijeratnoj ravnateljici Opće bolnice Vukovar Vesni Bosanac za izniman doprinos u području zdravstva i humanitarnog djelovanja.

Nagrade za životno djelo uručit će se akademiku Slavku Matiću, za izniman doprinos u području zdravstva i humanitarnog djelovanja- za izniman doprinos na afirmaciji šumarstva Vukovarsko-srijemske županije, i Veri Erl za izniman doprinos u području znanosti, kulture i knjižničarstva- Godišnje nagrade idu tvrtkama Sokol, Gutić i Prvo plinarsko društvo.

Županijske Povelje dodijelit će se OŠ August Cesarec iz Ivankova, KUD-u Branimir iz Bošnjaka, Općinskom društvu Crvenog križa Bošnjaci, kazalištu Mika Živković iz Retkovaca, Udruzi slijepih Vukovarsko – srijemske županije, KUD-u Filipovčice iz Komletinaca, Ivici Azeniću i Mariji Dugalić. Zbog iznimnog doprinosa u pružanju pomoći stradalnicima poplava i za humanitarno djelovanje ove godine biti će dodijeljene i četiri izvanredne godišnje nagrade i to Oružanim snagama RH, Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, PU Vukovarsko – srijemske županije i Društvu Crvenog križa Vukovarsko – srijemske županije.

>> Američki veleposlanik u posjeti Vukovaru: Maksimalno ću pomoći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije