Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST

Priznanja ivanečkim višestrukim davaocima krvi

'29.10.2010., Ivanec \\u0096 Dobitnici zlatnih znakova Hrvatskoga Crvenoga kriza. PHOTO:  privatni arhiv'
''
02.11.2010.
u 18:10

Zlatni znak Hrvatskog crvenog križa, kao zahvalu za stotinu darovanih doza krvi primili su Ivica Kušen, Stjepan Sever i Stjepan Šambar

Ivanečko Gradsko društvo Crvenoga križa dodijelilo je priznanja višestrukim davaocima krvi iz Ivanca. Zlatni znak Hrvatskog crvenog križa, kao zahvalu za stotinu darovanih doza krvi primili su Ivica Kušen, Stjepan Sever i Stjepan Šambar, a za 75 darovanih doza nagrađen je Andrija Lukavečki.

Nagrađene su i žene. Za 35 darovanih doza krvi mali srebrni znak priznanja dodijeljen je Rozaliji Hudoletnjak, Jadranki Ljubić, Ankici Stančić, Barici Fijačko i Katici Horvat. Veliki srebrni znak za 55 davanja dobila je Štefanija Mudri. Za 50 puta darovanu krv nagrađena su 22 muškarca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije