Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Priznanja dragovoljnim darovateljima krvi

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
23.10.2015.
u 17:45

Na području Vukovarsko-srijemske županije ima oko 4.000 darovatelja krvi

U povodu Dana dragovoljnih darovatelja krvi danas su župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić i ravnatelj društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije Zvonko Domaćinović podijelili priznanja jubilarnim darovateljima krvi.

Ukupno je podijeljeno 31 priznanje među kojima je i Tomislav Dujmić iz Vinkovaca koji je krv dao 104 puta. On je dobio zahvalnicu i zlatni znak Hrvatskog crvenoga križa. Zahvalnicu i veliki srebrni znak za 75 darivanja primili su Željko Janović iz Vinkovaca i Ivan Perković iz Gradišta te Mirjana Ilić iz Vukovara,  koja je krv darovala 55 puta. Zahvalnice je primilo i 25 osoba koje su dragovoljno krv dali po 50 puta. Istu zahvalnicu i srebrni znak HCK dobile su i Marica Bjelanović iz Vukovara i Mara Miličević iz Soljana, koje su dale dragocjenu krv 35 puta.

Na području Vukovarsko-srijemske županije ima oko 4.000 darovatelja krvi.

>> Potrošene gotovo sve zalihe krvi, iz Petrove mole građane da je daruju

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:15 23.10.2015.

nakon mnogo godina skupio sam hrabrost. Došao dati krv kad ono niski tlak :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije