Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNO PREVOZIO MIGRANTE

Priveden vozač zbog nesreće kod Okučana u kojoj je poginulo četvero ljudi

Četvero ljudi je poginulo u prevrtanju kamiona kod Okučana
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
27.03.2021.
u 08:25

Policija u priopćenju navodi kako je rodbina potvrdila identitete osoba poginulih u prometnoj nesreći na autocesti A3

Zbog teške prometne nesreće kod Okučana, u kojoj su poginula četvorica migranata, u petak je 42-godišnji vozač, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz Policijske uprave brodsko-posavske. 

Osumnjičeni 42-godišnji vozač teretnog automobila, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, predan je pritvorskom nadzorniku, a potom i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje, priopćeno je.

Policija u priopćenju navodi kako je rodbina potvrdila identitete osoba poginulih u prometnoj nesreći na autocesti A3, te su i preuzeli tijela četvorice poginulih državljana Sirije u dobi od 17, 20, 21 i 26 godina. 

U prometnoj nesreći koju je skrivio državljanin Srbije, vozač kamiona u kojem su bila 24 stranca, na autocesti A3 kod Okučana poginula su četvorica migranata, a desetorica su teško ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:14 27.03.2021.

Pravi krivci su korumpirani djelatnici Carinske uprave koji su kamion pun migranata propustili preko granice.

DU
Deleted user
10:23 27.03.2021.

I još mu treba naplatiti liječenje ozlijeđenih...

Avatar Upitnik30
Upitnik30
08:50 27.03.2021.

Od njega napraviti primjer i poruku onima koji to planiraju.. to je jedini način..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije