Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bešćutni saudijac

Priveli ucjenjivača koji je spavao s više od 1000 žena

'mobitel.1'
''
09.10.2012.
u 12:18

Svoje je ljubavnice slikao u opscenim pozama, a kasnije je te snimke koristio da bi ih ucjenjivao

Jedan Saudijac uhićen je jer je održavao ljubavne odnose s čak 1073 žena, a mnoge je od njih i ucjenjivao.

Policija je nakon privođenja u njegovu mobitelu pronašla kontakte svih žena sa kojima je spavao, a, kako navodi Emirates 24/7, pronađene su i snimke koje ga prikazuju u opscenim pozama sa ženama kao i filmovi koji svjedoče da je neke od svojih partnerica i fizički zlostavljao.

Tim je ženama navodno prijetio da će objaviti sporne fotografije ako mu u zamjenu za njih ne daju novac ili nakit, a nije ga spriječila ni činjenica da je već zbog istih prekršaja dvaput ležao iza rešetaka.

>>Golišavim fotkama ucjenjivao 13-godišnjakinju preko Facebooka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije