Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Priveli petoricu navijača: Na utakmicu htjeli s palicama, bengalkama...

hrvatska - engleska
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.06.2021.
u 13:23

Dovedeni su u Policijsku upravu varaždinsku gdje su im privremeno oduzeti spomenuti predmeti i gdje su zadržani do završetka nogometne utakmice na koju su se uputili

Policija je jučer oko 16.40 sati u Podravskoj ulici u Varaždinu zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnjak, a u vozilu su se nalazila još četvorica putnika starosti 22, 26, 28 i 38 godina, za koje je utvrđeno da su pripadnici navijačke skupine jednog nogometnog kluba.

- Dvojica od njih su tom prilikom policijskim službenicima dragovoljno predali nekoliko bengalskih baklji, metalnu teleskopsku palicu, nadražujuće sredstvo te dvije drvene palice. Isti su dovedeni u Policijsku upravu varaždinsku gdje su im privremeno oduzeti spomenuti predmeti i gdje su zadržani do završetka nogometne utakmice na koju su se uputili - kažu u PU varaždinskoj.

Protiv dvojice koji su predali nabrojene predmete podići će se optužni prijedlog nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije