Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u postaji

Privedeni Vukovarac preminuo u prostoriji za zadržavanje

\'policija1\'
Pixsell
24.12.2010.
u 18:09

Pregled na preminuloj osobi obavio je mrtvozornik koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti

VUKOVAR – U prostoriji za zadržavanje policijske postaje Vukovar danas je oko 11.30 sati preminuo punoljetni muškarac iz Vukovara. Tragičan slučaj u dopuni izvješća prijavila je i PU vukovarsko-srijemske županije gdje se navodi i da je pregled na preminuloj osobi obavio mrtvozornik koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti.

Najavljeno je i da će biti obavljena obdukcija na Odjelu patologije Opće bolnice Vukovar.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Josipu Vukojeviću te da je preminuo na krevetu policijske postaje. Vukojević je priveden zbog osnovane sumnje da je noć prije, u automat klubu Admiral, počinio kazneno djelo krađe na štetu M. Š. (39 godina) kojemu je otuđena torbica u kojoj su bili fotoaparat, laserski metar, mobitel i različiti ključevi.

Materijalna šteta je procijenjena na oko 3000 kuna. Nakon krađe Vukojevića je policija vrlo brzo pronašla, privela u policijsku postaju gdje je i priznao krađu. Nekoliko sati kasnije Vukojević je preminuo u postaji.

Komentara 28

VE
velikazmija
12:51 25.12.2010.

tko kaže milicija pa piše na leđima policija- u svakom slučaju treba ispitati ----

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
18:39 24.12.2010.

Moze bit da je preminuo od straha, ... Ak je mozda imao problema sa srcem, i kad je ugledao da policajac s palicom u ruci prilazi, ... Nije svejedno ni zdravom, a kamoli bolesnom covjeku ...

JO
joOk3r
19:00 25.12.2010.

milicija trenira strogocu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije