Naslovnica Vijesti Crna kronika

Privedeni Vukovarac preminuo u prostoriji za zadržavanje

Pregled na preminuloj osobi obavio je mrtvozornik koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti
24. prosinca 2010. u 18:09 28 komentara 7 prikaza
\'policija1\'
Foto: Pixsell

VUKOVAR – U prostoriji za zadržavanje policijske postaje Vukovar danas je oko 11.30 sati preminuo punoljetni muškarac iz Vukovara. Tragičan slučaj u dopuni izvješća prijavila je i PU vukovarsko-srijemske županije gdje se navodi i da je pregled na preminuloj osobi obavio mrtvozornik koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti.

Najavljeno je i da će biti obavljena obdukcija na Odjelu patologije Opće bolnice Vukovar.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Josipu Vukojeviću te da je preminuo na krevetu policijske postaje. Vukojević je priveden zbog osnovane sumnje da je noć prije, u automat klubu Admiral, počinio kazneno djelo krađe na štetu M. Š. (39 godina) kojemu je otuđena torbica u kojoj su bili fotoaparat, laserski metar, mobitel i različiti ključevi.

Materijalna šteta je procijenjena na oko 3000 kuna. Nakon krađe Vukojevića je policija vrlo brzo pronašla, privela u policijsku postaju gdje je i priznao krađu. Nekoliko sati kasnije Vukojević je preminuo u postaji.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • velikazmija:

  tko kaže milicija pa piše na leđima policija- u svakom slučaju treba ispitati ----

 • Avatar BEBEK 2
  BEBEK 2:

  Moze bit da je preminuo od straha, ... Ak je mozda imao problema sa srcem, i kad je ugledao da policajac s palicom u ruci prilazi, ... Nije svejedno ni zdravom, a kamoli bolesnom covjeku ...

 • joOk3r:

  milicija trenira strogocu!!