Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sara Grković

Privedena djevojka koja je izbola sestru blizanku

Sara Grković
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
02.02.2015.
u 13:07

Dajana Grković operirana je i oporavlja se

Sara Grković, koja je u subotu navečer nožem izbola sestru blizanku, danas je privedena u Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Podsjetimo, nakon napada u riječkom stanu, 22-godišnja Sara navodno je otišla iz stana, no brzo se vratila na mjesto događaja, gdje ju je policija i uhitila.

Njezina teško ozlijeđena sestra Dajana prevezena je u bolnicu gdje je utvrđeno da ima dvije ubodne rane, jednu između prsne i trbušne šupljine te drugu na desnoj natkoljenici. Kako prenose 24 sata, operirana je i oporavlja se te joj je stanje stabilno.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

>> Sestru blizanku dvaput ubola nožem

>> Susjedi: Te su blizanke lijepe i dobre, ali nekad se svađaju i bučne su

Komentara 6

OB
ObrenM
13:29 02.02.2015.

Neka sud ima milosti prema njoj kao sto je ona imala prema svojoj sestri.To je izrod,kakav se rijetko srece,jer u 99%slucajeva blizanci daju svoj zivot za spasiti,svoju sestru ili brata.

KR
kruško1
13:57 02.02.2015.

nestalo droge

Avatar Torkul
Torkul
14:34 02.02.2015.

Ne izgleda mi nimalo potresena ni zabrinuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije