Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni Privlačanin

Priveden radi alkotestiranja pa udario policajca u postaji

\'04.04.2011., Koprivnica - Policajac zaustavlja automobile.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
Marijan Sušenj/Pixsell
18.04.2012.
u 09:05

Kada je 52-godišnjaku iz Privlake nakon alkotesta priopćeno da će biti zadržan do otriježnjenja, policajcu je zadao udarac otvorenim dlanom desne ruke

VINKOVCI - Policijski službenici PU Vukovarsko-srijemske provode kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Privlake koji je u utorak u postaji prometne policije Vinkovci udario policajca.

Ovaj je Privlačanin oko 18.30 sati doveden u Postaju u Jelačićevoj ulici u Vinkovcima kako bi se obavilo alkotestiranje budući da je bio sumnjiv policijskoj ophodnji, a kada mu je nakon alkotesta priopćeno da će biti zadržan do otriježnjenja, 52-godišnjak je policajcu zadao udarac otvorenim dlanom desne ruke.

Policijski službenici spriječili su 52-godišnjaka u daljnjem napadu, a potom je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, priopćila je PU Vukovarsko-srijemska.

Komentara 1

TI
tintilinic100
09:13 18.04.2012.

Bio je sumnjiv policijskoj patroli.. pa su ga doveli u stanicu na alkotestiranje??? Pa kakva je to prometna policija da alkometar nema u vozilu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije