Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončana drama

Priveden muškarac koji je u centru Zagreba sjekirom napao policajce

talačka kriza, napao policajca, specijalci (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
18.11.2010.
u 22:24

Neslužbeno doznajemo da se radi o osobi sa psihičkim problemima.

Interventna policija u munjevitoj akciji uspjela je savladati muškarca koji je zagrebačkim policajcima zaprijetio sjekirom iza 22.30 u zgradi u Ilici 52. J.Š. (73), inače miran čovjek, kako navode susjedi, te se večeri nalazio u stanu. Društvo mu je, prema informacijama, pravila žena koja je njegova skrbnica.

Upravo je ona u 21.05 nazvala policiju i zatražila intervenciju zbog njegovog ponašanja, te uspjela pobjeći iz stana. Kada su policajci pokušali s njim pregovarati, zamahnuo je prema njima sjekirom, te se zaključao u stan. Prema policijskoj procjeni, puno vremena za daljnje pregovore nije više bilo. Odlučili su brzo reagirati. Ušli su nasilno u stan i savladali muškarca te tako okončali dramu. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o psihičkom bolesniku.

Policija je priopćila kako tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

Komentara 28

OB
-obrisani-
08:16 19.11.2010.

Iz svake se kritike,može mnogo naućiti

Avatar inkvizitor
inkvizitor
22:45 18.11.2010.

Za dedeka koji ima prek 70 godina toliki specijalci... Pa kaj je deda King Kong?

PI
prava istina
23:39 18.11.2010.

Ajoj još se uvijek smijem ovom da je stari King Kong....suze mi od smjeha idu a starčeku je dozlogrdilo da ga čuva neka baba pa bude sada imal malo državne skrbi i nebu trebal ništ plačati i slušati dosadnu babu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije