Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje
Povratak na članak

Priveden 57-godišnjak koji je pet i pol godina pijan maltretirao ženu

Kriminalističko istraživanje u subotu su dovršili policijski službenici Odjela maloljetničke delikvencije PU Splitsko-dalmatisnke. Podnijeli su kaznenu prijavu

Komentari 6

RK
robert k
12:40 26.09.2010.

I mene žena maltretira već 20 god pa nikom ništa

VL
VE
verrmaj
13:29 26.09.2010.

i ovoga ce pustit na slobodu kad se otrezni ,nemogu ga zatvorit jel jos nikog nije ubio a poslije ce zena jednoga dana da zavrsi kao i jadna novinarka ,zalosno ali stvarnost je takova !

VL
DH
dalibor.hren
13:12 26.09.2010.

I, što će se dogoditi? Pijanog nasilnika će ispitati i pustiti, a on će ili nožem ili pištoljem... Kak mogu biti tako glupi? Razbija ženu 6 godina, a pravosudni organi su počeli \"osnovano sumnjati\"?

VL
BR
brainiac
14:11 26.09.2010.

Insitutije moraju radit svoj posao, no ipak zena je ta koja treba skupit hrabrosti, napravit rez i otarasit se budale. Nazalost, mnoge zene su submisivne, dozvoljavaju da se muzevi izivljavaju nad njima i prelako im oprastaju, a obitelj, djeca ii financije su najcesce samo izgovori da se ne krene u promjene.

VL
Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:49 26.09.2010.

U ovakvim slucajevima, naj bolje rjesenje je razvod, svako na svoju stranu. Inace te ce se stvari desavat i dalje, sve dok zeni ne padne mrak na oci i kokne ga nozem ili se ne desi neka slicna tragedija .

VL
MI
Mirel
10:03 27.09.2010.

Ma taj covjek je neka teska budaletina, sigurno pijanac nemoze da SEVI jer alkohol smanjuje seksualnu potenciju, pa mu je zena kriva. Mala moja sutni tog gada i dodji Mirelu u Svicarsku pa da vidis sta je zivot. Otarasi i sebe a i dijete od te budale, dok si jos ziva. Ko zna sta jos budali moze doc na pamet, pa da bude za sve poslje kasno. Nemoj da se uzdas u Hrvatsko pravosudje i zakone, ma nece mu nista oni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.