Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisni savjeti
Povratak na članak

Učlani se u Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu

NSK popularno je odredište svih studenata

Komentari 2

ZV
zvonko3
18:17 14.06.2017.

Članstvo je svakako preporučljivo, ali ne samo za navedene skupine nego i za sve građane. jedna druga stvar je ovdje problematična. članstvo se plaća, što bi možda valjalo riješiti na drugi način. u njemačkoj su sve svučilišne i gradske knjižnicee besplatne. za platiti je samo kazna ako prekoračiti rok povrata od četiri tjedna (može se elektronski produljiti dva puta po četiri tjedna ako nema predbilježbi). Sveučilišne knjižnice svim građanima dobave i knjge kojih same namaju, tako da svatko može naručiti knjigu iz cijele njemačke i dobiti na čitanje besplatno.... to se zove javni service i pomaže izobrazbi svih slojeva društva, naravno prije svega studenata i profesora, đaka i zainteresiranih roditeelja.... tako ni knjižare u njemačkoj ne propadaju, otvaraju se nove.... mnogi kupuju, a većina čita....

VL
LI
lietuva
18:29 14.06.2017.

Učlani se u NSK - omiljeno mjesto za pričanje u čitaonici, prčkanje po mobitelu i ometanje drugih!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.