Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je bol

Pritvoren jer je prijetio bivšoj djevojci i izbušio joj gumu na automobilu

policija
Arhivska fotografija
14.01.2010.
u 12:59

Antonija R. ispričala je policiji da je s Jerkom L. bila u vezi godinu dana, ali je prekinula jer ju je sustavno psihički i fizički zlostavljao.

TROGIR - Jerko L. (24) iz Primorskog Doca pritvoren je na 15 dana jer je prijetio bivšoj djevojci Antoniji R. (30) i jer joj je probušio stražnju gumu na vozilu. Prije dva dana pojavio se na njezinu radnom mjestu u automat-klubu "Sun" i tražio da ponovno budu zajedno, ali kada je ona odbila taj prijedlog, izgubio je kontrolu i počeo divljati.

Kazao joj je da neće više raditi u automat-klubu, izvadio nož na rasklapanje i probušio joj stražnju gumu na vozilu. Kada je krenula pozvati policiju, bacio joj je mobitel na pod i kazao da će je nokautirati prije nego joj policija uspije pomoći.

Prijavila ga je, a policija ga je uhitila jučer ujutro. Djevojka im je ispričala da su bili zajedno godinu dana, ali da ga je ostavila jer ju je sustavno psihički i fizički zlostavljao. Jerko L. je prijavljen zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije