Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIČKO PONAŠANJE

Pritvoren jer je napao i izudarao volonterke Mosta

Zagreb: Troskot predstavio svoje kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
02.07.2021.
u 08:10

Policija i tužiteljstvo, događaj su okvalificirali kao  nasilničko ponašanje pa se 47-godišnjak sumnjiči da je počinio tri takva djela

Za napad na  volonterke  Mosta, koje su tijekom prošle kampanje za lokalne izbore prikupljale  potpise za Zvonimira Troskota, Mostova kandidata za gradonačelnika Zagreba,  dva mjeseca  nakon tog događaja, osumnjičen je i pritvoren  47-godišnjak. Policija i tužiteljstvo, događaj su okvalificirali kao  nasilničko ponašanje pa se 47-godišnjak sumnjiči da je počinio tri takva djela.  Osim toga, osumnjičen je  i za krađu. Zbog svega toga je ispitan na ODO Zagreb, nakon čega je doveden pred suca istrage  Županijskog suda u Zagrebu, koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je 23. travnja u Zagrebu, prišao štandu pored kojeg su bile dvije volonterke  Mosta koje su prikupljale potpise za  Troskota  te jedan prolaznik koji je potpisivao listu. Tužiteljstvo navodi da je 47-godišnjak najprije fizički napao prolaznika koji je potpisivao listu. Rukom ga je pokušao udariti po licu, no nije uspio jer se oštećenik izmaknuo. Nakon toga je, kako se sumnja prišao jednoj volonterki i rukom ju udario u predjelu lica, dok je  drugu volonterku uhvatio za kosu i odjeću te ju više puta udario rukom u predjelu glave. Nakon što je napo  volonterke  koje su nakon napada pobjegle, 47-godišnjak je sa štanda uzeo mobitel jedne od njih, vrijedan 1500 kuna.

Ključne riječi

Komentara 4

GO
goran2hr
08:22 02.07.2021.

Je su li ga sada tek otkrili ili su im trebala 2 mjeseca da ga osumnjiče? Monty Python....

FM
fmica
16:21 02.07.2021.

prijatelj rade borić...

BF
bf23
10:43 02.07.2021.

Prosječni levičar...mobitel prodao za cugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije