Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Pritvoren jer je nakon svađe izbo susjeda

DORH objavio detalje o napadu u Zagrebu
Foto: Matija Habjak/PIXSELL/PU Zagrebačka
31.03.2020.
u 10:35

Nožem ga je zarezao po rukama te mu oštricu zabio u lijevu stranu prsišta

Mladiću (25) koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva određen je jednomjesečni istražni zatvor. Odlukom istražnog suca Županijskog suda u Velikoj Gorici pritvoren je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da se 28. ožujka na području Samobora prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio sa susjedom. Tijekom te svađe iz džepa je izvadio nož te je njime više puta susjeda zarezao po rukama te ga je ubo u lijevu stranu prsišta, pri čemu ga je ozlijedio opasno po život.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije