Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI POKUŠAJ UBOJSTVA

Pritvoren jer ga je u garaži polio benzinom i zapalio

Ivo Cagalj/PIXSELL
09.09.2021.
u 08:49

Što je motiv  brutalnog pokušaja ubojstva nije poznato, a 25-godišnjak se osim za teški pokušaj ubojstva sumnjiči i za izazivanje požara do kojeg je došlo zbog njegovog suludog čina

Za teški pokušaj ubojstva i općeopasnu radnju sumnjiči se 25-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ŽDO  Pula. Sumnjiči ga se  da je 6. rujna u jednoj garaži u Žminju benzinom polio 39-godišnjaka, nakon čega ga je zapalio. Stariji muškarac je zadobio po život opasne ozljede, no spašen je zahvaljujući brzoj medicinskoj intervenciji.

Što je motiv  brutalnog pokušaja ubojstva nije poznato, a 25-godišnjak se osim za teški pokušaj ubojstva sumnjiči i za izazivanje požara do kojeg je došlo zbog njegovog suludog čina. U požaru koji se proširio izgorjela je garaža, dva automobila i namještaj. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Puli tražilo da se 25-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke, čemu je udovoljeno.

Komentara 2

IM
Imanasjoš...
11:54 09.09.2021.

zanima me razlog ovog očanog čina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije