Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA JE LAGALA
Povratak na članak

Pritisak oporbe na glavnu državnu odvjetnicu ne jenjava, njoj ne pada na pamet dati ostavku

Glavna državna odvjetnica kaže da nije lagala zastupnicima, nije komunicirala s Josipom Rimac o vjetroelektranama i ne pada joj na pamet dati ostavku

Komentari 15

DU
Deleted user
20:45 12.02.2023.

U nordijskim zemljama i za manje stvari daju sami ostavke balkan je balkan

VL
LL
Litos(l)av
21:14 12.02.2023.

A mi smo bili uvjereni da će sluga režima podnijeti ostavku. Baš naivno od nas.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
21:29 12.02.2023.

Da je Hrvatska superkorumpirana zemlja i da kradezeovci rasturaju sve što stignu, znaju svi osim našeg DORHa. Zato ga HDZ toliko i brani.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:58 12.02.2023.

Pitanje za raju: Koliko ljudi u RH je ikada dalo ostavku zbog osjećaja krivnje ili moralnih razloga ?

VL
PO
porezni.obveznik
21:29 12.02.2023.

"tvrde da je lagala". Zamisli da novinarka usporedi izjave koje je dotična davala ranije s onima koje daje sad pa sama donese zaključak. Ali to bi moglo ugroziti druge projekte kojeg je poslodavac novinarke ugovorio s onima koji bi mogli biti inkriminirani.

VL
BA
bacenheider
22:11 12.02.2023.

Oporba od izbora do danas rusi ali i pusi!Tako je u demokraciji,jedni vladaju,a drugi hoce na vlast.Ne razumijem koji je krimen drzavne odvjetnice zato sto je kontaktirala Rimac kao drzavnu tajnicu,a sve u svrhu poboljsanja statusa drzavnih javnih odvjetnika.Od kad je to zabranjeno??Problem je od Eliot Nesa sto ju je pitao dali je sa Rimac kontaktirala radi vjetroelektrana i nema za sad dokaza.Kad je bila izabrana na tu funkciju ja sam se pitao sto joj to treba jer ima sve uvjete za mirovinu.

VL
Avatar SileZla
SileZla
21:40 12.02.2023.

Bezveze je uopće razmatrati mogućnost da netko da ostavku. Naravno da joj ne pada na pamet dati ostavku, to ne treba stavljati u naslov, potpuno je nepotrebno.

VL
PO
porezni.obveznik
08:25 13.02.2023.

Oduvijek tvrdim da su "razbojnik" i "hadezeovac" sinonimi.

VL
TA
Tarantula
07:21 13.02.2023.

Ja joj vjerujem u sve tri verzije priče i da je vidjela, da nije vidjela da je naručila ali je nije bilo na poslu pa nije vidjela!

VL
DU
Deleted user
23:32 12.02.2023.

Samo za usporedbu - vijest iz Toronta na HTV - gradonacelnik Toronta dao je ostavku zbog ljubavne afere. Nije se izvlacio a mogao je i lagati, ali nije . Dao je ostavku i ispricao se. Kod nas imamo svaki dandan afere i nikome ne pada napamet da daje ostavku. I dalje svjesno lazu i nitko im nista ne moze. A po njima je za sve kriva oporba i mi gradani koji " nista ne razumijemo".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.