Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna priča iz Zadra

Prišla mi je s leđa i htjela prerezati vrat

Marinko Božić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
15.01.2014.
u 14:00

Kupio sam meso i kuhao sam juhu. Ja ne dam da mi se itko miješa u poslove u kuhinji. To je bio moj posao, a ona je čistila. I onda mi je odjednom s leđa pokušala prerezati vrat, prepričava Miroslav Božić

Govorio sam joj da se ide liječiti jer ima psihičkih problema, jednom je bila zbog toga i hospitalizirana, ali nije htjela. Nije ni tablete pila. Dugo sam ja strahovao da će me napasti kad zadrijemam. Često bi ona odjednom postajala agresivna i jučer se to naposljetku i dogodilo. Iz čista mira uzela je nož s dugom oštricom i htjela me ubiti. Prišla mi je s leđa i pokušala mi prerezati vrat. Ja sam se branio, a ona me još pokušala ubosti nožem u prsa, ali nije uspjela. Ovo su rečenice 53-godišnjeg Zadranina Miroslava Božića kojeg je njegova sustanarka D. B. (40) pokušala ubiti u ponedjeljak poslijepodne u njegovu stanu.

Ujutro su zajedno bili na zadarskoj tržnici te kupili namirnice za ručak, a ništa nije upućivalo na dramu koja je umalo kobno završila.

– Kupio sam meso i kuhao sam juhu. Ja ne dam da mi se itko miješa u poslove u kuhinji. To je bio moj posao, a ona je čistila. I onda mi je odjednom s leđa pokušala prerezati vrat. Liječnik mi je rekao da sam imao veliku sreću što sam ostao živ. I samo zbog toga što sam pobjegao iz svojeg stana uspio sam spasiti glavu – rekao nam je Miroslav Božić ističući da nije u vezi s 40-godišnjakinjom te da ju je primio jer je, kako tvrdi, čovjek koji svima želi pomoći. Potom je rekao da je 40-godišnjakinja bila ljubavnica njegova rođaka koji ga je zamolio da neko vrijeme bude kod njega dok se ne snađe nakon rastave.

– On je s njom prekinuo, a ona je ostala kod mene. I nije ni bila loša osoba, ali kad bi je to uhvatilo, bila je jako opasna. I voljela je jako popiti. Pa i k liječniku bi otišla s bocom pelinkovca u džepu. Stalno mi je manjkalo vina, a i jučer je dosta popila – rekao nam je Božić.

>>Policajac ubio muškarca u kinu jer je tipkao po mobitelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije