Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi premijer
Povratak na članak

Prisegnula Renzijeva vlada

Renzijeva vlada zadala si je teški program koji želi provesti u 100 dana, odnosno do svibnja

Komentari 3

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
11:03 24.02.2014.

ja se kladim u njega, kao u dobrog trkačeg konja...uostalom to mu je stari nadimak: "cavallo da corsa" (trkači konj)

VL
DU
Deleted user
17:06 22.02.2014.

Prvi put u povijesti Italije polovica ministara su žene...revolucija se nastavlja... veljača/ožujak - promijena izbornog zakona travanj - promijene u državnoj upravi svibanj - fiskalne promijene... ako u 3 mjeseca uspije provesti promijene koje drugi nisu uspijeli u više odše od 20 godina onda je Renzi fenomen. Ono što je Berlusconi obećavao desetljećima (smanjenje poreza poduzećima) i ono što je Grillo prorokovao godinama (povečanje plaća radnicima za 100 eura) sve to sada čeka Renzija.. svim je većim strankama, osim Grillu, u interesu da Renzi uspije.

VL
BO
BokiLeMurac
11:36 23.02.2014.

Samo da nebude lipanj - vlada daje ostavku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.