Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE BIVŠEM PREDSJEDNIKU HGK

Pripremno ročište odgođeno, Vidošević poručio: Cijeli svoj život posvetiti tome da Hrvatska bude onakva država kakvom sam ju sanjao

vidošević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
14.11.2016.
u 13:51

Vidoševića se tereti da je iz HGK preko tvrtke Remorker Igora Premilovca od 2006. do 2011. izvukao oko 39 milijuna kuna.

Danas je na zagrebačkom županijskom sudu u postupku u kojem je glavni optuženik Nadan Vidošević, održalo se pripremno ročište ali je ono odgođeno za prvi prosinca ove godine.

Kako je kazala zamjenica ravnatelja Uskoka, Petra Parlov, Uskok je na ročištu iznio sve svoje dokazne prijedloge ali je obrana zbog opsežnosti predmeta zatražila da se pripremno ročište odgodi kako bi mogli proučiti svu dokumentaciju.

Vidošević je u pratnji odvjetnika na sud stigao oko 12.20 sati, a nakon što je izašao oko 13.30 kazao je kako će cijeli svoj život posvetiti tome da Hrvatska bude onakva država kakvom ju je sanjao kada je ušao u politiku 1989. godine. 

Vidoševića se tereti da je iz HGK preko tvrtke Remorker Igora Premilovca od 2006. do 2011. izvukao oko 39 milijuna kuna. Osim Vidoševića optužene su i Zdenka Peternel, Josipa Miladinov, Jasna Mikić i Jadranka Ivičić.

>> Sa smiješkom na licu bivši je šef HGK prihvatio optužnicu

Komentara 12

AN
antonelić
16:21 14.11.2016.

imao sam "sreću" upoznati vrijednog neimara nadana .... i to posredno , preko žiro računa moje tvrtke , onomad kad mi je prisilno naplatio 14,000 kuna za reparaturu polarnog medvjeda ... nadan je sanjao državu u kojoj ćemo mi , , branitelji crnčiti za bijele medvjede ... a sada su se snovi okrenuli : mi, branitelji sanjamo dan kad će on guliti krompire u kazneno popravnoj ustanovi .... naravno i njegov mentor dr.ivo ....

DU
Deleted user
16:11 14.11.2016.

Zakoni u Hr su za sirotinju. Sanader, Vidošević, Horvatinčić... za njih vrijede "euro" zakoni

DI
Diners
17:08 14.11.2016.

Dr. L.opina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije